Film o nogometnim navijačima uskoro u kinima

ZG80 akcijska je komedija Igora Šeregija koja donosi priču o navijačkoj subkulturi te o društvu i problemima koji su okupirali mladež u predratnoj Jugoslaviji.
Film je sniman prema scenariju Ive Balenovića, scenarista Metastaza, i Roberta Cukine, koji je u scenarij uveo elemente stvarnih događaja i likove iz perioda kada je nastajala navijačka skupina Bad Blue Boys.
Debitantsko ostvarenje Igora Šeregija svojevrsni je prednastavak filma Metastaze.

Nogometni navijači iz Zagreba kreću na utakmicu u Beograd gdje se sukobljavaju sa svojim najvećim rivalima – Delijama, navijačima Crvene zvezde. Osim uličnih sukoba koji im se događaju putem, razvijaju se i nova prijateljstva pa je zato ZG80 ujedno priča o prijateljstvu, lojalnosti i besmislu politike i rata u bivšoj Jugoslaviji.

Osim Renea Bitorajca koji ponovno glumi Krpu, ali ovoga puta nešto mlađeg, u filmu glume i Marko Cindrić, Filip Detelić, Marko Janketić, Matija Kačan, Domagoj Mrkonjić, Nikola Rakočević, Mijo Jurišić, Igor Hamer, Miloš Timotijević, Mladen Andrejević, Danica Maksimović, Iva Stefanović, Radovan Vujović, Lazar Miljković, Mario Petreković i Srđan Miletić.
Premijera u Zagrebu održat će se 29.8., a u kinima diljem Hrvatske moći će se gledati od 1.9.2016.

TV raspored

31.05.2018.