Budućnost na 9. Weekend Media Festivalu

Ovogodišnji Weekend Media Festival održava se od 22.9. do 25.9. u prostorima stare tvornice duhana u Rovinju.

U programu 9. izdanja Festivala posebno se ističe predavanje američkog futurista Garyja Whitehilla koji surađuje s brojnim poslovnim liderima, vladama i organizacijama u više od 60 zemalja svijeta. Whitehill će u Rovinju predstaviti svoju optimističnu viziju 21. stoljeća vođenog inovacijom, ujedinjenog kulturom i nadahnutog pravdom. Whitehall, unatoč opasnostima, vjeruje da će snaga ljudske genijalnosti nadmašiti sve strahove i promijeniti naš svijet na bolje. 

Gary Whitehill

Na panelu nazvanom "Budućnost je sada" glavna će tema biti efikasnije i pametnije življenje i poslovanje. Postavljat će se pitanja koji su ključni trendovi i koliko će tehnologija promijeniti naše živote te kako izgleda pametnije poslovanje.

Glavnu ulogu u kreiranju budućnosti definitivno ima obrazovanje, a svi se slažu da sustav obrazovanja ne odgovara potrebama društva 21. stoljeća. Reforma obrazovanja postala je u Hrvatskoj jedna od središnjih tema javne rasprave, a tako će biti i u Rovinju.

Budućnost je već nepovratno promijenila glazbenu industriju, gdje je zavladao "Digitalni kaos", kako glasi naslov panela posvećenog glazbi kao robi koja je nekad bila teško dostupna, a danas se do nje dolazi odmah, bez ikakvih poteškoća.

Uz predavanja, panele i prezentacije, Weekend i ove godine donosi mnoštvo radionica koje će se paralelno održavati u pet dvorana. Sudionici radionica moći će na njima steći brojna nova znanja, od toga kako prezentirati svoju ideju, preko email marketinga i Google Analyticsa, sve do mobilnog oglašavanja i copywritinga.

I ove godine na Weekendu sve marketingaše očekuje peti po redu BalCannes na kojem oglašivači odabiru najbolje projekte i agencije iz regije. Najboljih 25 bit će predstavljeno na glavnoj pozornici u petak 23.9., a četvrtu godinu zaredom SoMo Borac na Weekendu predstavlja najbolje digitalne radove u nekoliko kategorija. 

Više informacija o Festivalu saznajte na službenim stranicama.

TV raspored

10.05.2018.