Žena sa slomljenim nosom 8.3. u 20:35h na Klasik TV-u

Samoubojstvo žene sa slomljenim nosom, nakon što iznenada izađe iz taksija i baci se s mosta, spaja živote tri svjedoka. U taksiju ostaje beba koju će privremeno kod sebe uzeti taksist, izbjeglica iz Bosne, mizantrop Gavrilo, koji izbjegava bilo kakvu vrstu emotivne veze, a sada mu smisao života postaje borba za život nepoznate ozlijeđene žene. Mlada profesorica Anica suočena sa zaljubljenošću učenika tinejdžera, uspijeva preboljeti životnu traumu gubitka sina. Ekscentrična ljekarnica Biljana, pak, napušta zaručnika shvaćajući da on zapravo možda nije "onaj pravi" za nju. Tri izgubljena lika u sudarima s nemogućim ljubavima spašavaju jedni druge, prebojavaju ožiljke i ponovo otkrivaju prave razloge za život.


Nakon uspješnog redateljskog debija s filmom “Sivi kamion crvene boje” Srđan Koljević napisao je par dobro primljenih i nagrađivanih scenarija (“Klopka”,“Ljubav i drugi začini”), a zatim je uslijedila drama s humornim elementima “Žena sa slomljenim nosom”. Film je pobijedio na filmskom festivalu
 Cinema city u Novom Sadu, gdje je Srđan Koljević dobio nagradu za najbolji scenarij, a Nebojša Glogovac za najbolju mušku ulogu. Nagrađen je i na festivalima u Zurichu, na Festivalu Mediteranskog filma u Montpellieru, Festivalu Europskog Filma FESTROIA u Portugalu, a osvojio je I Grand Prix na Festivalu europskog filma u Lecceu.

TV raspored

12.07.2018.